Sony BDVEF2100 5.1 kotiteatteri

Tällänen tuli testattua. perusasennus on yksinkertainen, laitetaan värikoodatut johdot paikoilleen,töpseli seinään ja hdmi piuha telkkarin perään. ensimmäisellä käynnistyskerralla laite kyselee muutaman kysymyksen ja sen jälkeen laite on käyttövalmis.

suoratoisto bluetoohin kautta toimii hyvin ja helposti, kaukosäätimestä aktivoidaan bluetooth ja kännykästä yhdistetään laitteeseen. leffakokemus parani moninkertaisesti paremman äänen ja jykevämmän basson ansiosta.

Sony BDVEF2100 5.1 kotiteatteri vie sinut suoraan keskelle toimintaa. Järjestelmä sisältää 3D Blu-ray -soittimen, 5 kompaktia kaiutinta sekä subwooferin, jotka mahdollistavat elokuvien katselun Full HD -laatuisina tai 3D-muodossa. Mukana Wi-fi, NFC ja Bluetooth, joiden ansiosta voit nauttia Sonyn älykkäistä toiminnoista, jopa ilman Smart TV:tä, ja jakaa mediasisältöäsi erilaisten laitteiden kesken.

3D Blu-ray.
Blu-ray soitin tarjoaa 1920 x 1080 resoluution kuvat ja pakkaamattoman tilaäänen. Nauti 3D-illuusiosta ja realistisesta elokuvakokemuksesta kotona. Full HD -laatuiset kuvat toistetaan erittäin nopeasti erikseen vasemmalle ja oikealle silmälle luoden näin kolmiulotteisen kuvan.

1000W kaiuttimet.
Täydennä Full HD 3D -kokemuksesi 1000W RMS kaiuttimilla ja subwooferilla, joka yhdessä Bass Boost -tekniikan kanssa takaa korkealuokkaisen ja kirkkaan äänen.

Triluminos Colour. Triluminos Colour -tekniikka tarjoaa aivan uudenlaisen elokuvaelämyksen. TV:n Triluminos-näytön avulla voit katsella elokuviasi erittäin syvillä väreillä.

Sense of Quartz -muotoilu. Ohut Sony BDVEF2100 kotiteatteri ei ole vain tehokas, vaan myös erittäin tyylikäs ja näyttää olohuoneessasi hyvältä.

Sisäänrakennettu Wi-Fi -yhteys. Liitä kotiteatteri verkkoon ja suoratoista materiaalia langattomasti kotiverkon kautta. Katsele ja kuuntele esimerkiksi tietokoneelle tai älypuhelimeen tallennettua materiaalia.

Sony Entertainment Network.
Et tarvitse tietokonetta verkkoselaukseen. Käytä smart TV:tä tai smart Blu-ray -soitinta verkkosurffaukseen. Sony Entertainment Networkin ansiosta pääset nopeasti käsiksi kaikkeen verkkosisältöön, tv-kanaviin ja erilaisiin sovelluksiin.

Sony HomeShare (DNLA). Mahdollistaa järjestelmän liittämisen tietokoneeseen tai ulkoiseen kiintolevyyn ja tiedostojen jakamisen. Kaikkien laitteiden tulee olla liitettynä samaan verkkoon.

Netflix ja Music Unlimited.
Pääset helposti käsiksi suureen määrään elokuvia, TV-sarjoja ja musiikkia Netflix- ja Music Unlimited -palveluiden kautta.

NFC. Lähikenttäviestintä mahdollistaa kommunikaation ja tiedonsiirron erilaisten NFC-yhteensopivien laitteiden välillä. Jaa musiikkia älypuhelimesta tai taulutietokoneesta kotiteatteriin yhdellä kosketuksella.

Bluetooth. Kuuntele musiikkia langattomasti Bluetooth-laitteista ilman häiriötä.

Tuotteella on 1 vuoden takuu.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
Kaukosäädin + paristot