Steelseries Siberia RAW Prism headset

Steelseries Siberia RAW Prism headset

SteelSeries Raw Prism -kuulokkeissa on laadukas äänentoisto ja korkea käyttömukavuus, sekä helppo asennus. windows 8.1 tunnisti välittömästi laitteen ja asetti sen toimintaan, ei tarvetta ohjelmistoasennuksille, mikäli ei halua hifistellä ja vaihdella kuulokkeiden valojen väriä. käytössä parin tunnin musiikki/pelisessiossa kuulokkeet hieman hikoilutti korvia, mutta kuitenkin kuulokkeet tuntui mukavalta.

integroitu mikki toimi hyvin, mutta saattaa napata kuulokkeesta ääniä jos pitää äänenvoimakkuutta kovemmalla. sanoisin että kohtuuhinnalla kohtalaiset kuulokkeet, hinta n 50-60e.

Ensiluokkainen stereoääni. Kuulokkeiden 40mm neodyymikaiutinelementit tuottavat täyteläisen ja jykevän äänentoiston.

Kustomoitavalla valaistuksella varustetut kuulokkeet. Voit valita jopa 16.8 miljoonan eri värivaihtoehdon välillä. Voit kustoimoida värit ColorShift -tilassa.

SteelSeries Engine 3 -ohjelmisto. Kuulokkeissa on SteelSeries Engine 3 -ohjelmisto, joka tarjoaa pelaajalle eri ominaisuuksia mikrofonille, Dolby surround -äänen ja valaistut ohjauspainikkeet.

Kiinteä, yhdensuuntainen mikrofoni
tarjoaa kristallinkirkkaan äänen.

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat Windows- ja Mac -tietokoneiden kanssa sekä PlayStation 4 -peli- ja viihdejärjestelmän kanssa.

Johdon pituus 1.5 metriä.