Tritanium eXtend 2.0 kompressiotrikoot

Tulipa hommattua Tritanium eXtend 2.0 kompressiohousut ja -paita. kaupan toiminta ja toimitusnopeus oli hyvät, tuotteet tuli hienosti perille. nyt on vaatteita käytetty ja kokeiltu…

Ensivaikutelma oli hyvä, paita ja housut siististi omissa paketeissaan. materiaali hieman kiiltävä, venyvä ja kestävä. painatuksista löytyy heijastinmateriaalia, mutta ei kiristysnauhaa eikä taskua avaimille.

Lyhythihainen paita oli suht helppo pukea päälle, koska hihat kävi kinnaamaan vasta hauiksen kohdalta, muuten paita piti oikeasti pukea ja vetää päälle, istuvuus on siis tiukka, aivan kun pitääkin. puettuna paita tuntuu tiukalta ja tukevalta, sekä paljastaa kätevästi ylimääräiset vatsamakkarat.

Housut… no ne on hieman hankalampi pukea. suosittelen rullaamaan lahkeet hyvin pitkälti kokonaan ja siitä sujauttamaan housut suoraan jalkoihin ja kannattaa katsoa että lahkeet menee suoraan kerralla. lahkeita ei nimittäin noin vaan korjailla, koska housut istuu todella napakasti päälle.

päälle puettuna oikein mukavat, hieman puristavat, mitä ei hetken päästä juurikaan huomaa enää. itse olen käyttänyt näitä lähinnä juostessa ja kovemman treenipäivän jälkeen ns. palautumishousuina.

Juostessa tuntuu että housut valuu vaikka kuinka niitä on koittanut laittaa kunnolla. housut ei putoa jaloista, mutta jäävät aika alas jolloin tuntuu, että perse rupeaa vilkkumaan. jos satut alkulämmittelyssä tekemään esim kyykkyjä, voi ns. rekkamiehen hymy yllättää. en sitten tiedä millaiset alusvaatteet pitäisi olla, vai pitäisikö olla ollenkaan?

jos ei valumisongelmaa oteta huomioon niin on oikein mukavat, hyvin istuvat ja komeen näköiset vermeet.

alla tietoja suoraan kaupasta:

Tritanium eXtend 2.0 – kompressiohousujen avulla treenaat tehokkaammin ja palaudut nopeammin! Housut on suunniteltu tuomaan lisää tehoa suoritukseen, nopeuttamaan palautumista sekä vähentämään vammariskiä. Korkealaatuiset materiaalit yhdistettynä upeisiin teknisiin ominaisuuksiin takaavat poikkeuksellisen käyttömukavuuden vaativissakin olosuhteissa.

Kompressio-ominaisuudet: Housujen anatominen muotoilu ja optimaalisesti suunnattu kompressiopaine tehostavat alaraajojen laskimoverenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä lymfajärjestelmän toimintaa mahdollistaen lihaksille maksimaalisen suorituskyvyn. Tehostuneen laskimo- ja lymfakierron ansiosta jalkojen suurten lihasryhmien hapensaanti paranee ja epäpuhtauksien poistuminen lihaksista nopeutuu. Kompressiopaine ehkäisee tehokkaasti suorituksen aikaista kudostasolla tapahtuvaa haitallista mikrotärinää, jolloin vammariski pienenee ja harjoituksen jälkeiset lihasarkuudet vähenevät. Housut soveltuvat parhaiten paljon tehoja ja kestävyyttä vaativiin lajeihin kuten palloilulajeihin, fitness- ja kuntosaliharjoitteluun sekä erilaisiin kestävyyslajeihin.

Materiaali: Housut on valmistettu tarkoin valituista ja ensiluokkaisista materiaaleista ja käytetty tekninen seos on erittäin joustavaa taaten tasaisen kompressiovaikutuksen tarvittaville alueille. Materiaali on kestävää, lämpösäädeltyä (viilentää lämpimässä ja lämmittää viileässä), antibakteerista ja UV -suojattua (UV+50). Lisäksi materiaali on hengittävää, nopeasti kuivuvaa ja se palautuu pesun / käytön jälkeen muotoonsa.

Yksityiskohdat: Housujen poikkeuksellisen hyvä anatominen istuvuus ja kompressio-ominaisuudet aktivoivat ja tukevat tehokkaasti jalkojen lihaksistoa rajoittamatta kuitenkaan nivelten liikkuvuutta tai vartalon liikeratoja. Housujen vyötäröosa on tuotu riittävän korkealle estäen treenin aikaista valumista. Lahkeiden alaosan ulkosivujen heijastavat reflektiivipainatukset toimivat tehokkaina heijastimina, joten housut soveltuvat hyvin myös ulkokäyttöön.

http://www.tritaniumstore.fi/