Tritaniumstore kokemuksia

Tritanium Finland on kotimainen, ammattiurheilijoille ja aktiiviharrastajille suunnattujen korkealaatuisten kompressio -ja urheilutekstiileihin keskittynyt urheiluvaatemerkki, jolle korkealaatuiset ja toimivat urheilutuotteet ovat kaikki kaikessa. Yrityksen taustalla on vahvan tuotetietämyksen lisäksi paljon ammattitietoa ja -taitoa niin urheilun, liikuntalääketieteen kuin markkinoinnin osa-alueilta.  Kaupan sivut: http://www.tritaniumstore.fi/

tilasin maanantaiaamuna urheiluvermeitä kaupasta kirjepostina ja maksoin ostokset verkkopankista. itse ostaminen käy aika yksinkertaisesti kun tietää omat mittansa, klik klik ostokset koriin ja kassalle, koska tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä kaupassa, rekisteröidyin käyttäjäksi. rekisteröinti on helppo ja nopea suorittaa.

kassalle valitsemaan maksutapa verkkopankki,luottokortti tai paypal. itse käytin verkkopankkia ja se käy perinteisesti valitsemalla pankki ja linkin kautta pankkiin maksamaan ja maksun jälkeen palautuu kaupan sivuille.

sähköpostiin tuli viesti vastaanotetusta tilauksesta, jossa näytettiin tuotteet,maksutavat, ym tiedot.

tiistaiaamuna tärähti sähköpostiin viesti jossa ilmoitettiin maksun saapumisesta ja tilauksen käsittelyn jatkamisesta.

keskiviikkona tuli jälleen viesti maksun saapumisesta ja toinen viesti, jossa kerrottiin tavaroiden postittamisesta.

nyt sitten odotellaan, milloin vermeet saapuvat oikeasti postiin ja pääsisi kokeilemaan tuotteita käytännössä!

perjantaina töiden jälkeen postilaatikossa odotti iso kirjekuori, missä urheiluvermeet oli! Eli kaikkiaan 5pvää ja tuotteet ostosta kotiin. Ei paha ollenkaan.